Ryby a mořské plody
Objevte 25 produktů dle vašeho výběru z 3 e-shopů. Vyberte si z značek ryb a mořských plodů Slovart, Apetit, Naše vojsko, DONA, Computer Press, MLADÁ FRONTA, ARGO, Vašut, Došel karamel, Esence a jiné. Porovnejte si nejlepší ceny, akce a slevy. Přečtěte si dostupné recenze a zkušenosti. Seřaďte si ryby a mořské plody od nejnovějších, nejlevnějších nebo nejkvalitnějších. Ryby a mořské plody nejlevnější na Diomi.cz

Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál.

Nic se vám nepodaří připravit tak ryhle a nebude chutnat tak dobře jako ryba, pokud se budete řídit několika důležitými základními pravidly: Ryba podněcuje fantazii ke skvělé hře s kořením...

Kniha Těstoviny - kuchařka: Recepty od reBarbora‘s kitchen:Pokud často přemýšlíte, co doma navařit, nebo chcete zkusit něco nového, v této knize najdete spoustu inspirace. Naučíte se podle ní připravit si...

Kniha Po italsku do hubky: Pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří: Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou...

Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí. Žádná jiná země světa...

Kniha Pes, který jedl lanýže:Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a...

Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát...

Kniha Kuchařka rodiny dona Corleona:Trilogie Kmotr patří k mistrovským dílům kinematografie, je to strhující a ikonická sonda do italské a italsko-americké kultury. Filmy natočil režisér Francis Ford Coppola na motivy...

Kniha Provence Škola provensálské kuchyně: Tajemství surovin a receptů jižní Francie:Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření...

Kniha Neobyčejné těstoviny: Úžasná jídla s vůní a chutí Itálie:Těstoviny jsou jednou z nejrozmanitějších kapitol gastronomie! Není snad nikdo, kdo by je nemiloval. Naučte se s námi připravit pilíře italské...

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu...

Kniha Středomořská kuchařka:Jíst podle této kuchařky znamená jíst zdravě. A není to jen způsob stravování, je to i jiný životní styl, vzorec založený na venkovském životě, kde byli lidé zvyklí...

Kniha Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně: Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka...

Kniha Mamma mia!: aneb To nejlepší od italských matek: Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha...

Kniha Ryby a plody moře: Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku...

Kniha Vaříme ryby v Norsku:Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do...

Kniha Italská kuchařka: Ricardo Lucque a jeho příběh:Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin...

Kniha: Culinaria Itálie -- Kulinární průvodce; Autor: Pirasová Claudia; Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně...

Anotace: Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko...

Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční...

Kniha Jak chutná dolce vita: Klasické i moderní recepty z Říma:Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti...

Kniha Kuchařka na léto:S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny...

Kniha Moje skvělé recepty z francouzského bistra: Šarmantí klasika i lahodné novinky: Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie...

Kniha Miluji těstoviny: Italský příběh lásky ve 100 receptech: Těstoviny, o kterých se říká, že jsou pokrmem králů i žebráků, jsou možná italské, ale patří celému světu. Tato kniha se...

Kniha Kniha Francouzské dobrodružství Jamese Martina: 80 klasických francouzských receptů:Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a...
Inspirujte se dalšími značkami ryb a mořských plodů
Na Diomi naleznete všechny známé značky ryb a mořských plodů. Vyberte si například Sevruga, Pražský kulinářský institut, RF HOBBY, KNIHY VO.